| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kolokolo Üye

Kayıt: 1138866598 Mesajlar: 398 Nerden: Istanbul Samsun OF
|
Tarih: Pts Şub 08, 2010 5:20 pm Mesaj konusu: Trabzonspor - İBB (10.02.2010) (Türkiye Kupası Çeyrek Final) |
|
|
Evet, bu sene bir başlık da benden olsun.
Saha : Yeni Rize Stadı
Tarih : 10.02.2010 16:30
Hakem: Hüseyin GÖÇEK
(Maçı TRT 1 canlı olarak verecek, öyle umuyoruz)
Umarım, son zamanlarda oynadığımız güzel futbol rakibi küçümsememize ve rehavete yol açmaz. Hadi uşaklar bu maçı da alın da yarı final başlığını peşin peşin açalım. |
|
| Başa dön |
|
 |
oflumulkiyeli Trabzonspor Üye No:13342

|
Tarih: Pts Şub 08, 2010 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
oooo kuzen.. tam internet taraftarısın.. maça gitmeye gelince "yağmur yağıyor" ama topic açmaya gelince en öndesin:)) _________________ www.senolsenturk.net |
|
| Başa dön |
|
 |
kolokolo Üye

|
Tarih: Pts Şub 08, 2010 6:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
kuzen etme eyleme, çok daha kötü şartlarda gitmişimdir maçlara, hem de Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray deplasmanı demeden. Bilirsin o stadlarda 1000 kişiyi cücük kadar yere sıkıştırırlar ve hayvan muamelesi görürsün. (Gerçi sen bilemeyebilirsin onları )
Ama bu maça oğlumu da götürecektim, niyetim oydu, ne yazıkki o yağmurda küçücük çocuğa kıyamadım ve maçı evde izlettirdim kendisine, hem de lisanslı formalarımızı giyerek.
Neyse bu başlıkla ilgisi yok ama internet taraftarı falan ağırıma gitti biraz  |
|
| Başa dön |
|
 |
umutberna Üye

|
Tarih: Pts Şub 08, 2010 8:13 pm Mesaj konusu: Re: Trabzonspor - İBB (10.02.2010) (Türkiye Kupası Çeyrek Fi |
|
|
| kolokolo demiş ki: | Evet, bu sene bir başlık da benden olsun.
Saha : Yeni Rize Stadı
Tarih : 10.02.2010 16:30
Hakem: Hüseyin GÖÇEK
(Maçı TRT 1 canlı olarak verecek, öyle umuyoruz)
Umarım, son zamanlarda oynadığımız güzel futbol rakibi küçümsememize ve rehavete yol açmaz. Hadi uşaklar bu maçı da alın da yarı final başlığını peşin peşin açalım. |
Biz rakibi kucumsemeyiz diye tahmin ediyorum, hele rakip kasaplar ordusundan olusuyorsa
Rakip ilk maçtaki kasap havasına devam edecektir tahminim, 0-0'da turu gecen biziz defans yapalım demiyorum ama sanki bir Avrupa kupası mucadelesindeymiscesine fazla saldirmadan gucumuzden fazla vermeden sabirla oyanarak 1 veya 2 gollü galibiyetle turu gececegimizi tahmin ediyorum. Yinede surasi kesinki kolay mac olmayacak |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgurluk Aktif Üye

|
Tarih: Pts Şub 08, 2010 11:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bu seferki durağımızda Rize.. Yine taraftarımızın vereceği destekle ve yaratılacak şölen havasıyla bu maçıda rahat geçeceğiz gibi geliyor bana. Geçen sezon bir dönem bütün maçlarımız bu havada geçerdi, çok zevkliydi stadlarda bunun bir parçası olmak ,yine böyle bir gidişat var , sevindirici.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Efrasiyab Trabzonspor Üye No : 16828

Kayıt: 1127732505 Mesajlar: 1519 Nerden: İstanbul - Kuşadası
|
Tarih: Sal Şub 09, 2010 12:06 am Mesaj konusu: |
|
|
o değil de , antalya ilk maçtaki skorun üstüne yatma başarısını gösterirse iyi olur. yoksa bu bünye 1 sezonda 5 gs mağlubiyetini kaldıramaz (bu sezon gs'nin her türlü bizi yeneceğini düşünüyorum) _________________ hakkı abi'ye inanmıyorum ama bir güç var |
|
| Başa dön |
|
 |
SENOL29 Üye

|
Tarih: Sal Şub 09, 2010 7:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| IBB nin ilk mactaki sertligi bu macta gösterecegini sanmiyorum,bu maci cok rahat ve farkli bir skor ile gececegiz bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
devyTS Üye

|
Tarih: Çrş Şub 10, 2010 1:46 am Mesaj konusu: |
|
|
| Kupa maçları süprizlere açık. Bu nedenle çok kolay olacağını sanmıyorum. İlk maçtaki gergin atmosfer bu maça da taşınabilir. Sinirlere hakim olursak, sakin olursak turu geçeriz. Hafta sonu oynamayan as oyuncularında sahne alacağını düşünüyorum. Çıkışımız devam eder inşallah! |
|
| Başa dön |
|
 |
kolokolo Üye

|
Tarih: Çrş Şub 10, 2010 6:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| İlk yarıyı Giray'ın attığı golle 1 - 0 önde kapadık. Darısı ikinci yarının başına. |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgur Trabzonspor Üye No:11345

|
Tarih: Çrş Şub 10, 2010 7:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Orta alanda ve savunmada presde iyiydik, colman ve alazinho'nun gerzek bencillikleri olmasa rahat 3-0 alirdik ama son ana kadar bekledik. Bu bencillere haddini bildirmek lazim. Engin veya umut sanki bilmiyo kendisine oynamayi. Zorda olsa yari finaldeyiz. Gs cikarsa bende efrasiyab gibi sansimiz oldugunu zannetmiyorum bu kadro yapisiyla ama antalya olursa sansimizi zorlariz. _________________ Gun batiminin bordosu
Sabah serinligindeki denizin mavisi
Yitip giden gencligimin hevesi
Ufuksuz gelecegimin efsanesi
Sevdamiz sonsuza kadar
Sanadir Kuzey Yildizi |
|
| Başa dön |
|
 |
devyTS Üye

|
Tarih: Çrş Şub 10, 2010 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| İlk başlarda biraz zorlandık. Hatta İBB net bir fırsat kaçırdı. Ama sonrasında oyun dengelendi. Giray'ın golü de kilidi çözmüş oldu. İkinci devre sahadan sildik İBB'yi. Gol atmaları halinde maçı uzatmaya götürme şansına sahip İBB uzun bir süre orta sahayı geçemedi. Bu oyunun karşılığında farkı arttırmamız lazımdı. Ama inanılmaz goller kaçtı. Özellikle Colman ve Alanzinho kaleyi düşünmek yerine pas verseler maç çok daha önceden bitmiş olacaktı. Sonuç olarak turu hakettik. Cale,Engin,Serkan öne çıkan isimler oldu. Takıma tebrikler,Şenol hocaya tebrikler. Tek sıkıcı taraf maç içinde zırt pırt tartışan bazı taraftarlar oldu. |
|
| Başa dön |
|
 |
SENOL29 Üye

|
Tarih: Çrş Şub 10, 2010 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Maci rahat ve farkli kazanacagimizi söylemistim ama maci izleyemedim,arkadaslarin yazidiklarina göre Colman ve Aliziya benim farki yemisler önemli olan turu gecmekti elbete hepsini kutluyorum.
Macin ilk ayagina acilan baslikta yari final TS-Antalya yazmistim ama ben arkadaslar gibi GS nin gelebilecek olmasindan dahi korkmuyorum,zira GS son dönemler gercektende cok kötü,sakat oyunculari ve takima henüz adapte olamayanlar var,defansta cok acik veren ve forvet eksikligi nedeniyle buldukarini degerlendiremeyen bir takim hüviyetindeler.
Colman Aliziya yazildigi gibi bu mactaki cimriliklerini yapmazlar ise Umut yine lokum gibi golleri kacirmaz ise GS yi de Antalya yida yener finale ve oradan da kupaya sariliriz. |
|
| Başa dön |
|
 |
ihtimana Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Şub 10, 2010 8:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
| aslında bugün takım genel olarak iyiydi.Özellikle 2 .yarı oyununu daha çok beğerndim. Ama Umut, colman,alanzinho gol yolalrında neden pas yapmayı düşünmüyorlar anlamak mümkün değil.Teofilo'ya pas vermemek nasıl bir anlayış?Tuhaf.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgur Trabzonspor Üye No:11345

|
Tarih: Çrş Şub 10, 2010 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
rakibimiz antalyaspor, istanbul belalilari gitti. _________________ Gun batiminin bordosu
Sabah serinligindeki denizin mavisi
Yitip giden gencligimin hevesi
Ufuksuz gelecegimin efsanesi
Sevdamiz sonsuza kadar
Sanadir Kuzey Yildizi |
|
| Başa dön |
|
 |
oflumulkiyeli Trabzonspor Üye No:13342

|
Tarih: Çrş Şub 10, 2010 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Finalde FB'ye kupayı verirsek kafayı yerim. Fenerin utancını kendi ellerimile bitirmeyiz umarım.. _________________ www.senolsenturk.net |
|
| Başa dön |
|
 |
|