| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
umutberna Üye

|
Tarih: Cum Tem 30, 2010 9:16 am Mesaj konusu: Süper Kupa Trabzonspor-Bursaspor |
|
|
Bu maçta bakalım biz mi evsahibi gözükeceğiz, Bursaspor'mu.
Lig öncesi moral açısından iki takım içinde önemli bir karşılaşma olacak.
Bizim takımın gol atamama, kanatlardan atak yapamama dışında çok fazla bir sıkıntısı gözükmüyor, rakip ise gücünü bilerek şampiyonlar ligi formatında yaptığı hazırlık maçlarında defansif , mücadeleci görüntüsüyle ön plana çıktı.
Şenol Hoca bu maçı çok isteyeceltir, bu nedenle takıma vereceği motivsyonla ben kupayı Trabzona taşıyacağımızı düşünüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
aniketus Çok Aktif Üye

|
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:02 pm Mesaj konusu: Re: Süper Kupa Trabzonspor-Bursaspor |
|
|
| umutberna demiş ki: | | Bizim takımın gol atamama, kanatlardan atak yapamama dışında çok fazla bir sıkıntısı gözükmüyor. |
Bak bu güzel işte.. Allah daha beterlerinden korusun.. _________________ VESTEL ALMIYORUZ VE ALDIRMIYORUZ !..
Dört büyük yok !..
Üç büyük ve TRABZONSPOR var !.. |
|
| Başa dön |
|
 |
devyTS Üye

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 2:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| İstanbul'un ortasında bir Süper Kupa maçı var ve sahada İstanbul takımı yok. Maç öncesi en güzel olay bu olsa gerek. Tek maç olduğundan ve hava şartlarından dolayı çok zevkli bir maç beklemiyorum. Umarım kupa bizim müzeye gider. Bu maçta alınabilecek olumsuz bir sonuç taraftar-yönetim gerilimini de arttırır. Bunun etkileri takıma da yansır ve böyle bişey lig öncesi hiç iyi olmaz. |
|
| Başa dön |
|
 |
devrim Trabzonspor Üye No:13429

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 10:02 am Mesaj konusu: |
|
|
alınacak her kupa camiaya motivasyon olur,kulübün hanesine artı değer olarak yazılır.
bursa daha oturmuş kadrosuyla ve lig şampiyonluğunun özgüveniyle kupaya bir adım daha yakın gibi gözükse de trabzonspor'un kurumsal kimliğinin simgesi olan forma ağırlığıyla süper kupayı alacağına inanıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
oflumulkiyeli Trabzonspor Üye No:13342

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 7:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Jaja'yı almışız? nedir nasıldır, futbol uzmanlarımız ne der buna, bilginiz var mı _________________ www.senolsenturk.net |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgur Trabzonspor Üye No:11345

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 10:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Trabzonspor gerek hucumda cogalamamasi gerekse yine yavas orta sahasiyla bu senede sampiyonluk icin pek umut vermeyen bir futbol oynadi. Maci ve kupayi almamizda bursa'nin inanilmaz daginik oyunu buyuk rol oynadi. Ben glowacki, selcuk ve serkani hazir buldum gerisi gecen sene nerde biraktiysak ordalar. Bu teo'nun uc gol atmasi umarim kendisine moral olur, fakat cok kapali defanslarda ne yapar hala bir soru isareti.
Kupa camiaya hayirli olsun. _________________ Gun batiminin bordosu
Sabah serinligindeki denizin mavisi
Yitip giden gencligimin hevesi
Ufuksuz gelecegimin efsanesi
Sevdamiz sonsuza kadar
Sanadir Kuzey Yildizi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Ağu 08, 2010 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
| süper kupayı güzel bir futbolla hak ederek almak keyif vericiydi.yüksek nem ve sıcak da olağan üstü bir futbol beklemek sahada ki oyunculara haksızlık olurdu.yinede ben maçtan keyif aldım.takımdaki pas trafiği çok iyiydi.futbolda pas yüzdesi yüksek olan takım kesinlikle rakibine üstünlük kuruyor.ispanyanın gerek ulusal gerek de kulüp takımlarında başarılı olmasının temelinde yüksek pas yüzdesini görmemezlikten gelemeyiz.şenol hocanın bu takıma kattığı en temel değerlerden biri kısa paslarla top çevirerek rakibe top göstermemek.ilk yarı orta sahadaki paslaşma yoğunluğu rakibe üstünlük kurarken hücum organizasyonlarında yeterli üretkenliği sağlamadı.birazda bursanın geriye yaslanarak oyunu kendi yarı alanında kabullenmesi bunda etkili oldu.ikinci yarı bursanın biraz hücumu düşünmesi bizim rakip alanda boşluklar bulmamızı ve gol pozisyonları üretmemizi sağladı.teofilonun son vuruşlardaki başarısı gollerin arka arkaya gelmesini sağladı.teofiloyu tebrik etmek lazım.üzerinde gol atamama baskısı varken son vuruşlarındaki soğukkanlılığı enteresandı.alanzinho çok iyi olmasına rağmen arada sırada komplike işler yapma sevdası yerine daha basit olanı yapıp boştaki adamı görse sonuca daha kolay gideceğiz.yeni transfer glovacki nerde durmasını bilen bir adam gibi geldi bana.belki çok hızlı olmayabilir ama gelen tehlikeyi iyi süzen bir aklı var.genel olarak takım iyiydi.en zahıf halka bence buraktı.bence şu ana kadar izlediğim diğer şampiyonluk adaylarından en hazırı bizim takım.şenol hoca hız kesmemiş yine çok formunda.güney kore şenol hocaya çok şey katmış.adamın kesinlikle düşünce yapısını zenginleştirmiş.futbolun sadece futbol olmadığını içinde insani değerlerin yattığı hümanist bir felsefeyi takıma,kulübe,taraftara,basına yani tüm camiaya enjekte ediyor.ve en büyük tebriği ve teşekkürü hak ediyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
Angona Trabzonspor Üye No:18153

|
Tarih: Pzr Ağu 08, 2010 2:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Sezona kupayla başlamak çok güzel oldu. Takım Devrim Abinin de belirttiği gibi şu an lige en hazır takım görüntüsü çizdi. Teofiloyu kazanmak güzel oldu. Taraftarımız her zamanki gibi muhteşemdi. Şenol Hocaya gelince, her zaman söylediğim gibi kendisiyle en az 20 yıllık mukavele imzalanmalı... _________________ Şenol Hoca ile 30 Yıllık Sözleşme İmzalansın!!!<br> |
|
| Başa dön |
|
 |
oflumulkiyeli Trabzonspor Üye No:13342

|
Tarih: Pzr Ağu 08, 2010 8:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Sadri Şener ve Şenol Güneş ikilisine güvenim kredim sonsuz. Jaja, Teo, Alan, Yattara formda olursa değme benim keyfime.. _________________ www.senolsenturk.net |
|
| Başa dön |
|
 |
aniketus Çok Aktif Üye

|
Tarih: Pzr Ağu 08, 2010 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Maçtaydım. Tribünlerde 30.000 kadar bir taraftarımızın maç boyunca oldukça coşkulu ve kesintisiz desteği vardı.
Olimpiyat stadının giriş çıkış kepazeliği 2010 yılında da aynı şekilde devam ediyor. Aynı rezillik turnikelerdeki ilkellikte de kendini gösteriyor. Turnikelerde bir bilet mafyası kurumsallaşmış durumda. Mükerrer bilet işi üzerinden çok büyük rant dönüyor.. Olimpiyat stadında senelerdir bu iş göz göre göre ayan beyan sürdürülebildiğine göre de, bu yasadışı rant işlerini önlemekle görevli kurumlar da muhtemelen bu işin içinde ve hatta belki de başında..
Sahaya dönecek olursak, öncelikle Glowacki'yi çok beğendiğimi belirtmeliyim. Rooney Serkan da tam bir görev adamı olarak göz doldurdu.
Teofilo da hazır bir final maçında 3 gol birden atmışken, güzel bir klibi çekilip, menejerler yetkilendirilebilir pazarlanması için. Böylece bonservisinden zarar etmeden elden çıkartabilmemiz mümkün olabilir diye düşünüyorum.. _________________ VESTEL ALMIYORUZ VE ALDIRMIYORUZ !..
Dört büyük yok !..
|
| Başa dön |
|
 |
sandickche Aktif Üye

|
Tarih: Pzr Ağu 08, 2010 2:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet abi gibi bende maçtaydım. Sıcak havada ne kadar futbol olursa o kadar oldu. Bursa beklediğimden kötüydü. Bizde geçenyıl futbolu bilerek oynayan takım görüntüsündeydik. Normal olarak da kazandık.
Devrim abinin teknk yorumlarına sonuna kadar katılıyorum. Ahmet abi Teo için bence bir maç değil bir kaç maç daha lazım yada bir sezon. Şenol hoca fiizk olarak yetersiz dedi. Fizik olarak tam olsun bakalım ne olacak. Daha iyi bir fiyatada gidebilir. _________________ <p>Karadeniz'de bir gece elimde bir şişe</p><p>Şehirde kutlamalar doyasıya eğlence</p><p>Şarap bile hiç bu kadar tatlı gelmemişti</p>O güzel meydanda horon edince |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Ağu 08, 2010 7:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| aniketus demiş ki: |
Turnikelerde bir bilet mafyası kurumsallaşmış durumda. Mükerrer bilet işi üzerinden çok büyük rant dönüyor.. Olimpiyat stadında senelerdir bu iş göz göre göre ayan beyan sürdürülebildiğine göre de, bu yasadışı rant işlerini önlemekle görevli kurumlar da muhtemelen bu işin içinde ve hatta belki de başında..
| maç'a giden bir arkadaşımdan edindiğim bilgi tek bir kartla yüzlerce belki binlerce insanın stada girdiği yönündeydi.işleyiş ise dışardaki adamın turnikelerdeki görevliyle tam bir işbirliği içinde elindeki kartı sürekli okutarak insanları içeri alması.elli liraya anlaşılıp otuzu dışardaki adamın yirmisi ise turnikedeki adama veriliyor.ortada korkunç bir haksız ve ahlaksız kazanç var... |
|
| Başa dön |
|
 |
aniketus Çok Aktif Üye

|
Tarih: Pzr Ağu 08, 2010 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
devrim, olimpiyat stadında bu olay senelerdir organize şekilde devam ediyor.. işin ilginci çok aleni şekilde çalışıyorlar. yukarılardan çok sağlam bağlantıları olduğu kesin. hatta bu sene işi bir adım daha ileri taşıyıp. "stad gişelerinde bilet satışı olmayacak" kararı çıkarttılar... düşünebiliyor musun? internetle ilgin yok, kalkıp maça gidiyorsun maç saatinde, nasılsa 70 bin kişilik stad bilet vardır diye, ama bakıyorsun gişede bilet satışı yok. bu işbilir, eli kolu uzun olimpiyat çetesinin büyük başı kimdir ve bu paralar nereye akıyor çok merak ediyorum doğrusu.. _________________ VESTEL ALMIYORUZ VE ALDIRMIYORUZ !..
Dört büyük yok !..
|
| Başa dön |
|
 |
sandickche Aktif Üye

|
Tarih: Pts Ağu 09, 2010 1:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu bilet işi için ; gözümün önünde 100 tl ye gitti numaralı bileti. Bir bileti bir defa okutabiliyorsun okuyucuya ikinci kez almıyor. O sizin dediğiniz iş bilet okunmadan geçiş yaptırıyorlardır. _________________ <p>Karadeniz'de bir gece elimde bir şişe</p><p>Şehirde kutlamalar doyasıya eğlence</p><p>Şarap bile hiç bu kadar tatlı gelmemişti</p>O güzel meydanda horon edince |
|
| Başa dön |
|
 |
cakelishi Aktif Üye

|
Tarih: Pts Ağu 09, 2010 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu maci kazanmanin pek bi espirisi yoktu benim acimdan ama kazanmak kaybetmekten iyidir her kosulda.. ben takimi gecen yila gore %10 daha iyi buldum.. pas trafigi biraz daha iyi.. hucum dusuncesi daha fazla vs.. liverpool a rakip olacak bir oyun oynamadik ama bunu yapabilecegimizi gosteren sinyaller verdik.. bu oyun anlayisinda devamlilik ve gelisme yasanacak mi gorecegiz..
macin adamina gelince.. iskender abimiz ilk yari boyunca "yetersiz" gordugu teo yu mac sonunda yilin transferi ilan etti.. dunyayi sadece siyah ve beyazdan ibaret gorebilmek ne buyuk bir saadettir acaba.. neyse teo bildigimiz gibi yine.. sadece bu sefer oyunda uzun kaldi ve vuruslari basarili oldu.. yalniz bu arkadasta bir mario jardel virusu olmasindan endise ettim.. hani su basina kicina carpan her topun gol olmasini saglayan turden bir virus.. eger oyle ise takimda mutlaka kalmali.. ben sevmem o tarz oyunculari ama bazen gol atmak da gerekiyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
|